Over ons

Het bedrijf is in 1989 opgericht door Wim Wolthuis, die daarvoor in loondienst was bij firma T.F. Boven te Meppel. Toen Boven met het bedrijf stopte besloot Wim voor zichzelf te beginnen en nam hij de vaste klantenkring over waar hij toen al zo’n 10 jaar over de vloer kwam. Het grootste deel van deze klanten doet nu nog steeds zaken met E.S. Meppel, wat veel zegt over de kwaliteit die wij altijd weer weten te leveren.

In 2000 werd Wim vergezeld door zijn zoon Arjan Wolthuis, die na het afronden van zijn opleiding en stages bij diverse elektrotechnische bedrijven bij hem in loondienst trad. Na verloop van tijd zag Arjan zoveel potentie in het bedrijf dat hij in 2012 besloot om toe te treden tot de VOF, met als doel om het bedrijf op termijn van zijn vader over te nemen.

Met in het achterhoofd dat klanten steeds vaker vragen of E.S. Meppel ook installatiewerk kan uitvoeren (gas, water, verwarming, enz.) is in 2013 ook schoonzoon en zwager Arnoud Meer toegetreden tot de VOF. Hij is sinds 1996 werkzaam in de installatietechniek, zowel in de uitvoering als werkvoorbereiding, in hele kleine en hele grote projecten.

We kunnen dus met recht zeggen dat wij een gezond familiebedrijf zijn, waar u voor alle facetten van het vak terecht kunt. Gezien het feit dat Arjan en Arnoud hun vaste baan achter zich gelaten hebben om op termijn het bedrijf van Wim voort te kunnen zetten, is wel bewezen dat zij de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. “Onze opdrachtgevers hebben vertrouwen in ons en wij in hen en dat is een prima basis.” Wim geniet sinds 2014 van zijn welverdiende pensioen.