Certificaten

Wij zijn:

 

Lid van Uneto-Vni

“UNETO-VNI wil de leden op een professionele, slagvaardige en klantgerichte manier ondersteunen. Met duurzaamheid hoog in het vaandel. Voor de leden bieden we een platform voor kennisuitwisseling. UNETO-VNI staat garant voor service, vakmanschap en kwaliteit voor de opdrachtgevers van onze leden.”

 

 

Sterkin erkend installateur

“Sterkin is in 2005 opgericht door EnergieNed en Gastec N.V. (thans KIWA). Als onafhankelijke stichting beheert Sterkin de erkenningsregelingen voor elektrotechnische, gastechnische en waterinstallateurs.”

 

SEI erkend installateur

“Als in 2007 de Vestigingswet verdwijnt, is het voor opdrachtgevers – consumenten en zakelijke afnemers – lastig om een vakbekwame installateur te onderscheiden van een beunhaas. Met een erkenning van de SEI kan het installatiebedrijf laten zien dat bij hem in ieder geval de juiste kennis aanwezig is om installatiewerk uit te voeren.Met name voor het installatiewerk in de bestaande bouw heeft de SEI-erkenning een duidelijke, toegevoegde waarde voor het installatiebedrijf. De ondernemer toont zijn potentiële opdrachtgever dat hij ervaring heeft met het werk, dat hij adequaat opgeleide mensen in dienst heeft en dat zijn kwaliteit met enige regelmaat wordt gecontroleerd.”

 

VCA gecertificeerd

“Steeds vaker wordt op locaties het VCA certificaat verplicht gesteld. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal (dodelijke) ongelukken te verminderen.”

 

Kenteq erkend installatie- en leerbedrijf

“Ons doel is bij te dragen aan hoogwaardig vakmanschap in de techniek. Door kennisoverdracht, begeleiding, training, scholing en advisering. Onze producten en diensten richten zich op loopbaanontwikkeling van werknemers en het verhogen van het totale vakmanschap in bedrijven. Kenteq zoekt daarbij bewust naar samenwerking met het beroepsonderwijs en anderen.”